Gratis keuring elektriciteit en EPC bij verkoop

Over JRC

Over Ons

Het team van JRConsulting is onder leiding van Jacques Robeet al sinds 1990 actief op de vastgoedmarkt in heel Vlaams-Brabant. De uitmuntende vakkennis en jarenlange ervaring zijn dan ook onze grootste troeven.

Jacques is trouwens naast erkend vastgoedmakelaar ook expert-schatter voor diverse banken. Zo kent hij zijn regio en ook de actuele marktprijzen. Als gast-docent vastgoedbelegging en –financiering geeft hij zijn kennis door aan verschillende campussen in heel Vlaanderen.

Het JRConsulting-team houdt zich eraan om hun klanten zowel bij aankoop als bij verkoop, een optimale dienstverlening aan te bieden met een volledige begeleiding tot en met de ondertekening van de akte.

Ons kantoor bevindt zich in de Herestraat in Leuven, op de Tervuursepoort. Dit zorgt voor een zeer gemakkelijke bereikbaarheid. Om ons toe te laten de klanten maximaal te helpen, hebben wij gekozen voor het werken met een gesloten kantoor. Zo kunnen wij 7 dagen op 7 van 10u00 tot 20u00 bereikbaar en beschikbaar zijn voor al ons cliënteel.

Waarom JRC

Waarom moet u nu voor JRC kiezen als partner voor de verkoop van uw pand?

U kan bij JRC terecht voor een gratis schatting van uw pand indien u van plan bent uw woning te verkopen. Hiernaast kunnen wij u een commissieloon garanderen vanaf 2% + btw 21%. Hierin zitten al onze kosten vervat. Dit is het laagste commissieloon van de streek!

Momenteel hebben wij een tijdelijke aanbieding lopen: attesten als het EPC-attest en het attest van de elektrische keuring zijn ten laste van ons agentschap JRC, indien er sprake is van een verkoop. JRC kan een zeer eenvoudig mandaat voorleggen. Het bestaat uit enkele punten en die duidelijk zijn voor elke partij. Daarnaast zorgen wij voor een discrete afhandeling van uw dossier. Als JRC er niet in slaagt om een geschikte koper te vinden, zijn er geen extra kosten. Geen verkoop = geen kosten! U kan zelf uw notaris kiezen. JRC ontvangt geen voorschotten, want bij ons gebeurt alles via de notaris. Het commissieloon wordt pas betaald bij de akte, het voorschot wordt betaald bij de notaris.

Bij de bezichtigingen van uw pand zal uw vertrouwenspersoon van JRC steeds aanwezig zijn om eventuele kandidaat-kopers rond te leiden. Maar hier stopt het niet. Uw vertrouwenspersoon van JRC zal altijd tot uw dienst zijn, want wij willen dat u zonder zorgen uw pand kan verkopen. We verzorgen uw dossier van schatting tot opname van de meterstanden. Wij bieden een volledige service.

Wij zijn voor al onze klanten 7 dagen op 7 beschikbaar van 10u tot 20u. En dit geldt ook voor kandidaat-kopers. Zo kunnen we onze klanten begeleiden wanneer dan ook, en dat in de regio Leuven en daarbuiten!

Wat kan JRC u aanbieden?

 • Waardebepaling:
  Omdat ons kantoor waardebepalingen via een expert kan garanderen, bent u zeker van een correcte prijs die uw pand zal krijgen. Deze waardeschattingen zijn gratis.
 • Het zoeken van een koper voor uw vastgoed. Steeds tientallen potentiële klanten die wachten op een bezichtiging.
 • Consulting zijnde: schattingen, expertises, taxaties, overnames en investeringen.
 • Projecten
 • Realisatie, coördinatie en verkoop.
 • Vendor Sale:
  Het renoveren van uw te verkopen pand om zo doende een meerwaarde te creeëren bij de verkoop.
 • Voor nog een beter rendement kan u ook opteren voor een optieverkoop.